sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bisschoppenhoflaan 571 - 573
    2100 Antwerpen (Deurne)
  • 03 326 13 30

PAS ( Publi Art Shirt )

PAS werd opgericht in 1988 en heeft sindsdien ieder jaar nieuwe referentiekaders gecreëerd op het gebied van textieldrukken, en dat is nu zelfs een gewoonte geworden. Sindsdien bedienen wij een uitgebreide reeks klanten over heel België, Luxemburg en Nederland, elke dag opnieuw.

Door de jaren heen is PAS geëvolueerd naar een volwaardige textieldrukkerij en is het nu zelfs de meest competente textieldrukkerij in de sector. Rusten wij nu op onze lauweren? Helemaal niet! De voorbije jaren waren alleen maar stapstenen; ieder jaar opnieuw werden we een leerervaring rijker en gingen we een nieuwe groeifase in.

En we zijn van plan deze trend voort te zetten zolang we actief zijn. Wij maken gebruik van zeefdruk voor het uitvoeren van onze textieldrukopdrachten. Dat is de meest betrouwbare manier om textiel te bedrukken omdat het flexibel en volledig aanpasbaar is. Het kan worden uitgevoerd op ieder type textiel en textuur en de ontwerpen kunnen snel worden aangepast zonder bijkomende kosten.

Wij leveren zowel gepersonaliseerde textielbedrukkingen als prints uit onze eigen PAS-collectie. Bezoek onze toonzaal in Antwerpen tijdens de kantooruren en wij laten u graag onze trendy collectie textielprints zien. U kunt ook altijd onze catalogus bestellen.

Wij zijn zeer ervaren in het bedrukken van textiel voor clubs (sportclubs, activiteitenclubs, hobbyclubs, bewustwordingsclubs, educatieve clubs, enz.), industriële werkplaatsen, modehuizen, kleine en grote bedrijven, de onderhoudssector, werkplaatsen en fabrieken, scholen en instituten. Wij drukken logo’s, emblemen, slogans en tekeningen. Ook uw reclameboodschappen zoals slagzinnen, nieuwe aanbiedingen en contactinformatie kunnen worden gedrukt in heldere kleurencombinaties.


PAS ( Publi Art Shirt ) in het kort

Aanlevermogelijkheden

  • Coreldraw bestand
  • Illustrator bestand
  • JPG afbeelding
  • Photoshop bestand

Soorten drukwerk

  • Zeefdruk

Diensten

  • Bedrukken van kleding