die Keure


Kleine Pathoekeweg 3 8000 Brugge
050 47 12 72 Klik om te bellen

Over die Keure

Die Keure is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in drukken en uitgeven.

Onze drukkerij, gevestigd in Brugge, is één van de meest toonaangevende in Europa. Die Keure is gespecialiseerd in het drukken van high-end kunstboeken, tentoonstelling-, veiling- en productcatalogi, commercieel kwaliteitsdrukwerk en magazines over kunst, fotografie, mode, architectuur, muziek en lifestyle.

De rode draad door alle producties is onze extreme focus op kwaliteit. Wat we drukken, moet eruit zien alsof het in een museum kan worden getoond. Om die kwaliteit te waarborgen, rekenen we op het vakmanschap en de passie van onze mensen en houden wij de hele keten in eigen handen.

Onze prepressafdeling is één van de meest geavanceerde ter wereld en gaat verder dan een klassieke prepress. Hetzelfde geldt voor het productieproces. We beschikken over de laatste hoogtechnologische drukpersen en een eigen boekbinderij.

Ons team van experten biedt klanten wereldwijd een exceptionele klantenservice en zet alles op alles om het allerbeste in uw publicaties naar boven te brengen.

De drukkerij werkt voor opdrachtgevers in de VS en Europa en mag topmusea zoals het Rijksmuseum, Tate Modern en het Art Institute of Chicago tot haar klanten rekenen. Deze partnerships resulteerden in het winnen van meerdere prestigieuze awards en prijzen, zoals de iF Design Award en de Visual Communication Award.  

die Keure in het kort

Soorten drukwerk

Offset drukwerk
Zeefdruk

Diensten

DTP
Maken van beurswanden
Maken van reclamedrukwerk
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Illustrator bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document