Drukkerij Michiels Bvba


Eindeke 1B 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot)
015 22 21 71 Klik om te bellen

Over Drukkerij Michiels Bvba

Drukkerij Michiels is uw grafische partner voor elk drukwerk. Van naamkaartje of uitnodiging tot magazine of boek, alsook origineel gelegenheidsdrukwerk of gepersonaliseerde mailings,... Drukkerij Michiels reikt de gepaste oplossing aan en verzorgt uw drukwerk van ontwerp tot afwerking.

Naast B2B-drukwerk staat drukkerij Michiels klaar om voor elke gelegenheid (geboortekaartjes, trouwkaarten, communiekaartjes, kerstkaarten, wenskaarten, uitnodigingen voor jubileum,...) de juiste, persoonlijke uitnodiging te creëren. Kijk zeker eens in ons portfolio en doe inspiratie op in onze Michiels-collectie, talrijke standaardcollecties en persoonlijke ontwerpen. Voor de volledige collecties nodigen wij u graag uit in onze kantoren.


Drukkerij Michiels is een sterk groeiend familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Wij streven een lange termijnrelatie na met al onze klanten en trachten onze klanten steeds een totaaloplossing te bieden van prepress tot afgewerkt drukwerk. We zijn sterk in digitaal drukwerk en offsetdrukwerk. Zowel voor kleine als voor grote oplages bieden wij oplossingen op maat.


Drukkerij Michiels staat voor service en kwaliteit.

Drukkerij Michiels Bvba in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Offset drukwerk

Diensten

Dtp
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Onze locatie

Drukkerij Michiels Bvba


Eindeke 1B 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot)
015 22 21 71 Klik om te bellen