LAMINE meesterdrukkers


Notelarenweg 115 3020 Herent
+32 16 22 27 43 Klik om te bellen

Over LAMINE meesterdrukkers

Waarom is LAMINE meesterdrukkers de beste keuze voor jou?

LAMINE produceert drukwerk dat alle monden doet openvallen. Dat komt omdat wij in offset altijd in een Staccato 10 FM-raster drukken: visitekaartjes om bij te houden, brochures die stijl uitademen of catalogi waarin je blijft bladeren. Bij LAMINE zijn we meesterdrukkers in hart en ziel. Zo ben je zeker van communicatie die een onuitwisbare indruk maakt.

Meer over LAMINE meesterdrukkers:

Niet veel familiale drukkerijen bestaan langer dan een eeuw en zijn nog altijd onafhankelijk. LAMINE wel. Generaties lang is de kennis en kunde hier doorgegeven en nog altijd gaan we voor topkwaliteit. Vandaag wordt LAMINE geleid door de broers Filip en Koen Verschuere.

Wat kan LAMINE meesterdrukkers je bieden?

Door onze lange geschiedenis beschikken we over een uitgebreid machinepark: zowel nieuwe Heidelberg-drukpersen als traditionele typo- en degelpersen. Bovendien verzorgen we de afwerking voor het grootste deel zelf. Daar willen we in de toekomst verder in investeren, op een duurzame wijze.

Wie gingen je voor?

We werken voor klanten uit Vlaanderen en Nederland. Vaak gaat het om grafische bureau's of professionals die op zoek zijn naar de beste kwaliteit voor hun drukwerk. Bekende modehuizen, ontwerpers, designers en luxemerken behoren tot onze vaste klantenkring.

LAMINE meesterdrukkers in het kort

Soorten drukwerk

Foliedruk
Offset drukwerk

Diensten

Maken van reclamedrukwerk

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Folie
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

PDF document

Onze locatie

LAMINE meesterdrukkers


Notelarenweg 115 3020 Herent
+32 16 22 27 43 Klik om te bellen