PAS ( Publi Art Shirt )


Bisschoppenhoflaan 571 - 573 2100 Antwerpen (Deurne)
03 326 13 30 Klik om te bellen

Over PAS ( Publi Art Shirt )

PAS werd opgericht in 1988 en heeft sindsdien ieder jaar nieuwe referentiekaders gecreëerd op het gebied van textieldrukken, en dat is nu zelfs een gewoonte geworden. Sindsdien bedienen wij een uitgebreide reeks klanten over heel België, Luxemburg en Nederland, elke dag opnieuw.

Door de jaren heen is PAS geëvolueerd naar een volwaardige textieldrukkerij en is het nu zelfs de meest competente textieldrukkerij in de sector. Rusten wij nu op onze lauweren? Helemaal niet! De voorbije jaren waren alleen maar stapstenen; ieder jaar opnieuw werden we een leerervaring rijker en gingen we een nieuwe groeifase in.

En we zijn van plan deze trend voort te zetten zolang we actief zijn. Wij maken gebruik van zeefdruk voor het uitvoeren van onze textieldrukopdrachten. Dat is de meest betrouwbare manier om textiel te bedrukken omdat het flexibel en volledig aanpasbaar is. Het kan worden uitgevoerd op ieder type textiel en textuur en de ontwerpen kunnen snel worden aangepast zonder bijkomende kosten.

Wij leveren zowel gepersonaliseerde textielbedrukkingen als prints uit onze eigen PAS-collectie. Bezoek onze toonzaal in Antwerpen tijdens de kantooruren en wij laten u graag onze trendy collectie textielprints zien. U kunt ook altijd onze catalogus bestellen.

Wij zijn zeer ervaren in het bedrukken van textiel voor clubs (sportclubs, activiteitenclubs, hobbyclubs, bewustwordingsclubs, educatieve clubs, enz.), industriële werkplaatsen, modehuizen, kleine en grote bedrijven, de onderhoudssector, werkplaatsen en fabrieken, scholen en instituten. Wij drukken logo’s, emblemen, slogans en tekeningen. Ook uw reclameboodschappen zoals slagzinnen, nieuwe aanbiedingen en contactinformatie kunnen worden gedrukt in heldere kleurencombinaties.

PAS ( Publi Art Shirt ) in het kort

Soorten drukwerk

Zeefdruk

Diensten

Bedrukken van kleding

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Illustrator bestand
JPG afbeelding
Photoshop bestand

Onze locatie

Logo PAS  ( Publi Art Shirt )

PAS ( Publi Art Shirt )

PAS ( Publi Art Shirt )


Bisschoppenhoflaan 571 - 573 2100 Antwerpen (Deurne)
03 326 13 30 Klik om te bellen