Status design and printing


Rozenlaan 33 2242 Pulderbos
034844605 Klik om te bellen

Over Status design and printing

Waarom is Status design and printing de beste keuze voor u?

When quality really matters Status Design And Printing is niet zoals de meeste drukkerijen ontstaan. In onze zoektocht naar kwalitatief en betaalbaar drukwerk merkten we dat er een leemte was die moest opgevuld worden. Vanuit onze overtuiging dat het beter en goedkoper kon, ontstond het idee om ervaringen te delen en te verbeteren.

Meer over Status design and printing:

"The sky is the limit" Status Design And Printing is een creatief, dynamisch en grenzeloze onderneming. Vol ambitie en met aandacht voor de klant. Door onze jarenlange ervaring in de grafische design en drukwerk branche weten we voor elk idee een passende oplossing. Toon aangevende merken en bedrijven hebben ons reeds gevonden, bent u de volgende? Heeft u een goed idee , of wilt u juist ideeën om uw merk onder de aandacht te brengen, dan bent u bij Status Design and Printing aan het juiste adres. Daar wij hoge kwaliteit als uitgangspunt nemen, zult u verzekerd zijn van een goed product en tevredenheid. Onze productie in eigen beheer garandeert U als klant de perfectie, onze hoogopgeleide productiemedewerkers zorgen samen met het managment dat het perfecte product naar U wensen wordt afgeleverd

Wat kan Status design and printing u bieden?

Flyers, posters, briefpapier, brochures, visitekaartjes....... bedrukte relatiegeschenken u kunt er voor bij ons terecht. In ons modern machinepark produceren we voor jou professioneel drukwerk. Dit zowel in kleine als in grote oplage. Bij ons krijg je je drukwerk tot in de puntjes afgewerkt, volledig naar jouw wens. Van opmaak tot druk, van afwerking tot levering. Wij van Status design and printing bieden jou een totaalconcept aan, u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Status design and printing in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Flexographic
Foliedruk
Offset drukwerk
Zeefdruk

Diensten

Bedrukken van kleding
Dtp
Kopiëren
Maken van beurswanden
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten
Maken van spandoeken
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Illustrator bestand
PDF document
TIFF bestand

Onze locatie

Logo Status design and printing

Status design and printing

Status design and printing


Rozenlaan 33 2242 Pulderbos
034844605 Klik om te bellen