teDRUK.be


Hoeverstee 18 3920 Lommel
0479 31 46 71 Klik om te bellen

Grafisch ontwerpers mét praktijkkennis van drukken
Professionele ontwerpen en kwaliteitsvol drukwerk
Ook na de kantooruren en in het weekend bereikbaar

Over teDRUK.be

Te DRUK is uw professionele grafisch ontwerper voor al uw drukwerkbehoeften, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Met een rijke erfgoed in de drukkerswereld streven we naar hoogwaardige ontwerpen en drukwerk van de hoogste normen en waarden. Als grafisch vormgever begrijpen we de kracht van visuele communicatie en het creëren van unieke ontwerpen die uw merkidentiteit perfect weerspiegelen.Vanaf het eerste ontwerpconcept tot bedrukking en levering, wij zorgen voor elk detail.

Dankzij onze persoonlijke en creatieve aanpak zijn we ervan overtuigd dat we het verschil voor jou kunnen maken. Met onze expertise en ervaring streven we ernaar om voor zowel particulieren als bedrijven het uiterste te bereiken op het gebied van grafisch ontwerp en drukwerk.

Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Ontdek de creatieve mogelijkheden bij te DRUK en maak indruk met uw drukwerk!

Vakmanschap:

We streven naar vakmanschap in alles wat we doen, met een erfgoed in de drukkerswereld en een focus op hoogwaardig drukwerk. Onze zorgvuldig ontworpen en gedrukte materialen voldoen aan de hoogste normen en waarden.

Innovatief:

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en benaderingen om onze ontwerpen en drukwerk naar een hoger niveau te tillen. Door te streven naar innovatie, willen we vooroplopen in onze branche en onze klanten verrassen met creatieve en vernieuwende oplossingen.

Veelzijdig:

Met een breed scala aan diensten bieden we veelzijdige oplossingen die aan verschillende behoeften van onze klanten voldoen. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, drukwerk, branding of marketingmateriaal, we hebben de expertise en flexibiliteit om diverse projecten aan te pakken.

Maatwerk:

We begrijpen dat elk merk en elke klant uniek is, en daarom bieden we persoonlijke aandacht en oplossingen op maat. We werken nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar aangepaste ontwerpen en drukwerkoplossingen.

grafisch ontwerp | drukwerk | DTP | freelance

teDRUK.be in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Foliedruk
Offset drukwerk
Typodruk
Zeefdruk

Diensten

Bedrukken van kleding
Dtp
Maken van beurswanden
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van spandoeken
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Illustrator bestand
Indesign
PDF bestand
PDF document

Team

Onze locatie

Logo teDRUK.be

teDRUK.be

teDRUK.be


Hoeverstee 18 3920 Lommel
0479 31 46 71 Klik om te bellen