Terug

Kan ik het zelfde etiket gebruiken waar ik verschillende teksten op kan plaatsen?

Fried

We plannen een winkel te openen met verschillende food producten:

 we willen graag een zlfde etiket (label) maar waar de tekst verandert. Een zelfde huisstijl dus maar waar de tekst elke keer wijzigt.

Bvb: opdruk :"Peperkoek" , een ander etiket met " Speculaas suikervrij" of nog een ander met " huisgemaakte Muesli" ..enz.. 

Is dat elke keer een nieuw etiket dat moet gedrukt worden? probleem is dat we niet weten hoeveel stuks elke keer. bvb 50 'peperkoek' etiketten, 100 speculaas, 80 muesli.. zijn dat dan aparte druk bestellingen en een nieuwe cliché? 

Kan er bvb eventueel dan op groot aantal het basisetiket gedrukt worden maar waar wij dan zelf de tekst op drukken met een label printer? of een laserprinter? Is dat dan op vellen A4 of op rol? 

Sorry voor de vele vragen, maar is echt onduidelijk voor ons. 

Hartelijke en nu al dankbare groeten, 

Fried


1 Antwoord

Antwoord van Kiss Computerfood BV

Beste Fried,

Bedankt voor uw vraag over de mogelijkheid om dezelfde huisstijl voor uw etiketten te gebruiken, maar met verschillende tekst op elk etiket. We begrijpen dat dit een uitdaging kan zijn, vooral als u niet weet hoeveel etiketten u nodig heeft voor elk product. Gelukkig hebben we bij Kiss.be verschillende oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.

Een optie is om een ??aantal basisetiketten in bulk te laten drukken met uw huisstijl, zonder de specifieke tekst erop. Dit kunnen we dan voor u bewaren in ons magazijn. Wanneer u een specifiek product wilt etiketteren, kunt u ons gewoon laten weten welke tekst u nodig heeft voor het etiket en wij zullen deze toevoegen aan de basisetiketten die we hebben opgeslagen. Dit kan worden gedaan in kleine hoeveelheden, zonder de noodzaak om een ??nieuwe drukbestelling te plaatsen of een nieuw cliché te maken.

Een andere optie is om zelf de tekst op de etiketten te printen met behulp van een labelprinter of een laserprinter. We kunnen u de basisetiketten leveren op vellen A4 of op rol, afhankelijk van uw voorkeur en de mogelijkheden van uw printer.

We hopen dat deze opties u zullen helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze website of ons telefoonnummer voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

Met vriendelijke groeten, Kiss.be